OM MIG

Om Sebastian

Mit navn er Sebastian Voss Andersen, og jeg driver både gårdbutikken og hyrdeundervisningen her på gården. Selvom min uddannelse er inden for markedsføring, har mit hjerte altid tilhørt livet på landet og arbejdet med dyr. Jeg er vokset op på gården og har hele livet haft med husdyr og hunde. I dag ejer jeg gården, hvor jeg bor og arbejder med mine to trofaste hyrdehunde, som er essentielle hjælpere i det daglige arbejde og mine faste følgesvende ved konkurrencer rundt om i Europa.

Jeg har skabt gårdbutikken for at dele det, vi producerer her på gården, direkte med forbrugerne. Mit mål er at tilbyde kød af højeste kvalitet, hvor du som kunde ved præcis, hvor dine produkter kommer fra, og hvordan de er blevet produceret. Jeg er dedikeret til at sikre, at både dyrevelfærd og produktionens standarder er i top. Det er vigtigt for mig at tilbyde en ærlig og gennemsigtig proces, hvor kødets kvalitet afspejler den omsorg og pleje, dyrene har fået.

Ud over gårdbutikken tilbyder jeg også hyrdeundervisning, som er en stor del af min daglige passion. At arbejde med hyrdehunde og husdyr er noget, der har været en naturlig del af mit liv i mange år, og jeg ønsker at dele denne viden med andre. Hyrdning er ikke kun et arbejde, men også en kunst, som kræver forståelse, tålmodighed og samarbejde mellem hund og menneske. Mit mål er at skabe en platform for både begyndere og erfarne hyrder, hvor de kan forbedre deres færdigheder og opleve glæden ved at arbejde med deres hunde.

Som underviser er jeg fokuseret på at tilpasse undervisningen til den enkeltes behov. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil jeg arbejde med dig og din hund på jeres niveau og hjælpe jer med at nå jeres mål. Jeg brænder for at udvikle mulighederne for hyrdning i Danmark og skabe et miljø, hvor flere får mulighed for at lære denne unikke og vigtige færdighed.

For mig er dyrene altid i centrum. Deres trivsel og velbefindende er alfa og omega i alt, hvad jeg gør. Jeg tror på, at respekt for dyrene er nøglen til både kvalitetsprodukter og et harmonisk arbejdsforhold mellem menneske og dyr. Jeg har høje forventninger til mine hunde og til mig selv, men jeg møder alle opgaver med ro, tålmodighed og en dyb passion for det, jeg gør.